3α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Στην τελετή των 3ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα» βραβεύθηκαν ελληνικές επιχειρήσεις με παρουσία από τον 19ο αιώνα που, με τη διαχρονική τους παρουσία και σταθερά αναπτυξιακή πορεία, προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην ελληνική οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν Τιμητικά Βραβεία για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και στο ελληνικό επιχειρείν σε διακεκριμένες προσωπικότητες (με αλφαβητική σειρά):

κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO
κ. Γιάννης Στουρνάρας – Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος – Εφοπλιστής

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, βραβεία έλαβαν 8 εταιρείες, από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, οι οποίες από τον 19ο αιώνα διακρίνονται και προσφέρουν στην ελληνική οικονομία. Οι βραβευθείσες εταιρείες (με χρονολογική σειρά ίδρυσης):

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ (1841)
Στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας το βραβείο παρέδωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στον κ. Χρήστο Πανταζή, Διευθυντή του Δικτύου.

Καλλικούνης (1850)
Στην εταιρεία Καλλικούνης το βραβείο παρέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, στον Πρόεδρο της εταιρείας κ.Γεώργιο Καλλικούνη.

Μεγάλη Βρετάνια (1866)

Παπουτσάνης Α.Ε. (1870)
Στην εταιρεία Παπουτσάνης Α.Ε. το βραβείο παρέδωσε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Αν. Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης & εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κα Κυριακή Μάλαμα στη Διευθύντρια Marketing της εταιρείας, κυρία Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου.

Δ. Θανόπουλος Α.Ε. (1877)
Στην εταιρεία Θανόπουλος Α.Ε. το βραβείο παρέδωσε η εκπρόσωπος του Προέδρου & Μέλος Κριτικής Επιτροπής των Βραβείων Partner της Δικηγορικής εταιρείας Ποταμίτης-Βεκρής, κα Ασπασία Μάλλιου στον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Τέλη Θανόπουλο.

Alpha Bank (1879)
Στην ALPHA BANK το βραβείο παρέδωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στον κ. Δημήτρη Χαριζάνη, Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Ελλάδος.

Καρέλιας (1888)
Το βραβείο στην εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γιώργος Πατούλης, στον κ. Δημήτρη Καραμήτσο, Διευθυντή Marketing της εταιρείας.

Εθνική Ασφαλιστική (1891)
Το βραβείο στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρέδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος των εταιρειών IMERYS Greece S.A. & IMERYS Bauxites Greece S.A & μέλος της κριτικής επιτροπής των βραβείων κ. Αθανάσιος Κεφάλας στον κ. Σταύρο Κωνσταντά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Palladian Communication Specialists – Τ: 210 33 92 321 – email: info@palladianconferences.gr