ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διονύσης Χιόνης, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Πρόεδρος επιτροπής)

O Διονύσης Χιόνης είναι καθηγητής Οικονομικών στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Δ.Π.Θ. Πρόεδρος του ΔΣ της Geotest  Α.Ε., Mέλος Δ.Σ. του ΣΕΒΕ και μέλος του Ανώτατου Συμβούλιου Αξιολόγησης  της  Εθνικής Αρχής Αξιολόγησης ΑΕΙ καθώς και εμπειρογνώμονας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της ΕΕ.

Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων – Υπουργείο Ενέργειας & Περιβάλλοντος (μέλος επιτροπής)

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Αραβώσης είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Μηχανολόγος Μηχανικός (Πολυτεχνείο Aachen Γερμανίας). Κάτοχος M.Sc. in Management Science από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και διδακτορικής διατριβής στο Ε.Μ.Π. σε θέματα Επιχειρησιακής Έρευνας.

Ευτυχία Κασελάκη, EY Greece Partner, Consulting Services – Digital Transformation and People Consulting Services Leader (μέλος επιτροπής)

Η Ευτυχία Κασελάκη είναι Partner στην ΕΥ, επικεφαλής του τομέα ΕΥ Private, και παράλληλα επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και σύμβουλος σε θέματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού. 

Αθανάσιος ΚεφάλαςΠρόεδρος IMERYS GREECE S.A. & ΙΜΕRYS ΒAUXITES GREECE S.A. (μέλος επιτροπής)

Ο Αθανάσιος Κεφάλας είναι Πρόεδρος των εταιρειών IMERYS Greece S.A. & IMERYS Bauxites Greece S.A. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του EMΠ και έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Executive MBA στο INSEAD.

Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος – Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (μέλος επιτροπής)

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1976. Σπούδασε οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διδακτορικό δίπλωμα στο ίδιο αντικείμενο, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ασπασία Μάλλιου, Δικηγόρος ΜΔΕ & Οικονομολόγος  (μέλος επιτροπής)

Η Ασπασία Mάλλιου είναι δικηγόρος ΜΔΕ και οικονομολόγος. Είναι εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΒΕΚΡΗΣ». Για περισσότερα από τριάντα χρόνια ασχολείται με τη φορολογική δικηγορία. Παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές σε επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς και τους εκπροσωπεί ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων και του Συμβουλίου της Επικρατείας για φορολογικά ζητήματα εισοδήματος, κεφαλαίου, συναλλαγών. 

Palladian Communication Specialists – Τ: 210 33 92 321 – email: info@palladianconferences.gr